Церемонията Национални награди за мода, шоу и бизнес, състояла се за

...
Церемонията Национални награди за мода, шоу и бизнес, състояла се за
Коментари Харесай

Талантливата Елица Лалова с приз от Националните награди за мода, шоу и бизнес

Церемонията  Национални награди за мода, шоу и бизнес ”, състояла се за първи път в Пловдив събра в   “Планет клуб ”  представители на бизнеса, модата, другите жанрове в музиката, бизнесмени. Организатор беше шоуменът Красимир Недялков, а водещ - родният Енрике Иглесиас латино изпълнителят Начо Паскал.
Прочетете още
Като на оскарите бяха раздадени двайсетина специфични статуетки в разнообразни категории –  най-хубав бизнесмен, най-хубав фешън стилист, най-хубав джаз реализатор, албум на годината, дует на годината, фешън икона и прочие  Отличие получи и най-хубавият бръснар на годината.

Талантливата пловдивчанка Елица Лалова  пък наградата за джаз певица на годината. Елица е родом от Пловдив. Певицата се занимава с музика от дребна, има многостилов репертоар от балканска, британска, съветска и българска музика, само че най-голямата и пристрастеност е обичаният и джаз. Дамата се отличава с извънреден вокален диапазон от четири октави.

Родителите на пловдивчанката я предизвикват да върви по стъпките на дядо си доктор Лалов и да учи медицина, само че тя ги " разочарва ", когато тя  записва в театрална студия и се занимава с актьорско майсторство. Успоредно с това взима уроци по пиано и солфеж в школата на Елена Парушева – „ Гого Мавров “.

Преди години Елица отпътува за Съединени американски щати, където основава своя тайфа с която стартират пътувания и участия във вариатетни стратегии на круизни кораби. Именно на един от круизите, изпълнителката се среща с музикален импресарио от Лондон, който ѝ предлага да се откри в града. Тя приема предлагането му и стартира концерти из Европа.  Има публикуван албум и участия в разнообразни страни. 

Връща се в България преди няколко години, търсейки ентусиазъм там, където са корените й. Категорична е, че премията е единствено началото на пътя й, в търсене на нови провокации. 



Събитието имаше и благотворителна идея под надслов  „ Не единствено по Коледа стават чудеса ”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР